tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

Töpfer Produkt

Lactana Pre HA

A Lactana Pre HA hipoallergén tápszerként, egyedüli táplálékforrásként születéstől fogva olyan csecsemők számára készült, akiknél magas az allergia kockázata, olyanok számára, akiket nem mellen szopiztatnak, vagy kiegészítő tápszerként, ha az anyatej nem elegendő. Az alacsony allergén-arány érdekében kisebb fehérjeösszetevőkre bontott kiváló minőségű tejfehérje révén ezt a tejet kiválóan tolerálják a gyermekek.
Vedd figyelembe: Az allergénekben szegény Lactana Pre HA nem képes 100%-os védelmet nyújtani a különböző allergiák ellen; mindössze csökkenti az allergia kialakulásának a kockázatát az átlagos tápszerekhez képest.

  • Csak laktózt tartalmaz, mint emészthető szénhidrát
  • Értékes bifidobaktérium-kultúrákkal
  • Fontos, hosszúláncú többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz
  • A törvénynek megfelelően nincs olyan összetevője, amely glutént tartalmazna
  • Megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek és a táplálkozástudomány legújabb felfedezései szerint készült
  • 600 g-os kiszerelés
> Termékinformációk