tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

Töpfer Produkt

Lactana HA 1

A fokozott allergiakockázatnak kitett gyermekek számára kifejlesztett Lactana HA 1 hipoallergén tápszer egyedüli tápanyagként szolgál amennyiben a baba nem anyatejet szopizik vagy szopizás után kiegészítőként. Gyengéden feldolgozott és kisebb összetevőire bontott kiváló minőségű tejfehérjét tartalmaz, így kevesebb allergént tartalmaz.
Az allergénekben szegény Lactana HA 1 ugyanakkor nem képes 100%-os védelmet nyújtani a különböző allergiák ellen; mindössze csökkenti az allergia kialakulásának a kockázatát az átlagos tápszerekhez képest.
 A Lactana HA 1 a cumisüveges időszak végéig adható a babának, vagy ha a baba már nem lakik jól a Lactana Pre HA készítménnyel.

  • Értékes bifidobaktérium-kultúrákat tartalmaz
  • Fontos hosszúláncú többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz
  • A törvénynek megfelelően nincs olyan összetevője, amely glutént tartalmazna
  • Megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek és a táplálkozástudomány legújabb felfedezései szerint készült
  • 600 g-os kiszerelés
  • Könnyen emészthető szénhidrátokat tartalmaz
> Termékinformációk