tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

Töpfer Produkt

Bio csecsemőtej

Ha egy csecsemő nem tud szopizni, a Lactana Bio Pre a születéstől kezdve egészen a cumisüveges időszak végéig csecsemőtejként tud szolgálni, vagy kiegészítésként, ha az anyatej nem elég. Értékes bifidobaktérium-kultúrákat és hosszúláncú többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmazó összetételének köszönhetően a Lactana Bio Pre készítményt nagyon jól tolerálja minden baba, megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, és a táplálkozástudomány legújabb felfedezései szerint készülnek.

  • Az organikus termesztésről szóló EK-rendelet szabványainak megfelelően előállítva: az értékes organikus tej és a többi alapvető összetevő organikus gazdálkodásokból származik
  • Az anyatejhez hasonló híg folyadék. Ezért nem kell a cumi nyílását szélesebbre vágnod. Ily módon a babának ugyanolyan erősen kell szívnia, mintha mellből szopizna.
  • Csak laktózt tartalmaz, mint emészthető szénhidrát
  • A törvényeknek megfelelően nincs olyan összetevője, amely glutént tartalmazna
  • Csak forralt vízet tartalmaz
  • 600 g-os kiszerelés
> Termékinformációk