tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

Példaképünk a természet

Bio minőségű bébi táplálékkiegészítő,- és baba natúrkozmetikum gyártóként a tevékenységünk fenntarthatóságának biztosítása természetes feladat számunkra. Allgäu régióban működő cégként kötelességünknek érezzük, hogy felelősen, a természettel összhangban használjuk fel az alapanyagokat, óvjuk és takarékosan fogyasszuk ezeket az erőforrásokat, és a megújuló energiaforrásokat részesítsük előnyben. Elvégre a termékeinkkel kapcsolatos döntésnek mindig „természetes döntésnek” kell lennie. A környezetvédelem cégünkben való hatékony megszervezése érdekében, ösztönözzük a környezettudatosságot az alkalmazottaink körében. Ezenkívül környezetbarát technológiák használatával csökkentjük a környezetre gyakorolt káros hatást. A csomagolási megoldásaink terveit is a minimalizálás igénye vezérli, és alapelv az újrahasznosítható csomagolóanyagok előnyben részesítése. Hogy mindez áttekinthető és dokumentálható legyen, a károsanyag-kibocsátást folyamatosan figyeljük, és az erre vonatkozó fontos adatokat megőrizzük.