tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

A minőség kötelez

Modern technológia, nagy érzékenységű mérő- és vezérlőrendszerek, a legszigorúbb higiéniai követelmények – az ügyfeleink magas minőségi igényeihez való mindenkori megfelelés érdekében minden technikai lehetőséget kiaknázunk. Még a HACCP (veszélyelemzés és kritikus ellenőrzési pontok) szigorú biztonsági szabályait is képesek vagyunk betartani, amelyek az élelmiszerekkel kapcsolatos kockázatok elkerülését célozzák. Magasan képzett és motivált munkatársakra, valamint a legjobb biogazdálkodásból származó alapanyagokra támaszkodhatunk. Mivel ez még messze nem elég, számos gyártási eljárást mi magunk fejlesztettünk ki a tapasztalataink alapján, és folyamatos ellenőrzés alatt tartjuk azokat. Tesztelési és ellenőrzési eljárásaink egy naprakész, tudáson és szakértelmen alapuló minőségbiztosítási rendszert alkotnak – természetesen IFS szerinti tanúsítással. Ám ez még nem minden: Rendszeresen bízunk meg olyan független külső ellenőrző szerveket, mint a Muva Kempten. A legmagasabb minőségi előírások természetesen a termékeink csomagolására is vonatkoznak. Végső soron a csomagolás vagy palackozás típusa és anyagminősége biztosítja a termék minőségének védelmét és tartalmának tartósságát. Ügyfeleinkért való felelősségvállalásunk részeként garantáljuk, hogy sok évre visszanyúló know-how-nk és szigorú gyártási előírásaink folytán a termékeink rendkívül biztonságosak és folyamatosan prémium minőségűek. Így a szülők nyugodt lelkiismerettel ránk bízhatják magukat.