tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

Felelősségvállalás a természetért és a környezetért

Amikor a Töpfer 1989-ben elhatározta, hogy következetesen organikus minőségű termékeket állít elő, jó páran kuncogtak és az ötletet mindössze egy pillanatnyi hóbortnak tartották. Mi sem bizonyult nagyobb tévedésnek: jelenleg a tej legnagyobb hányada organikus gazdaságokból származik a bajor Alpok Allgäu térségéből (a többi pár kilométerrel messzebbről, de ugyancsak organikus gazdaságból származik); a természetes kozmetikumokat szigorú vizsgálatokat követően a BDIH minősíti, a gabonapelyhek pedig az EU organikus pecsétjével büszkélkedhetnek. Miért vállaljuk mindezt a fáradozást? Mert hisszük, hogy mindnyájunknak kell némi felelősséget vállalnia a jövő iránt.

toepfer_ueberuns_unternehmen