tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

Természetesen, meggyőződésből

Immár több, mint 100 éve bíznak bennünk a gyermekük javát szemük előtt tartó anyák és apák. Ez a bizalom arra ösztönzött bennünket, hogy egyre inkább biotermesztésű alapanyagokból dolgozzunk, felelősséget vállalva a környezetért és a természetért, és tiszteletben tartva a vásárlóinkat, az alkalmazottainkat és a beszállítóinkat. Ezzel az értékszemléletünkkel és magas szintű innovatív tudásunkkal sikerült Németország egyik vezető bio minőségű baba táplálékkiegészítő- és baba natúrkozmetikum-gyártójává válnunk. Hírünk a világ más részeire is eljutott, és mára partnerekkel rendelkezünk sok kelet-európai országban, Kínában, Vietnamban, Indonéziában, Oroszországban és sok más helyen. Legyünk őszinték: büszkék vagyunk erre a bizalomra, és eltökélt szándékunk, hogy nem engedünk a minőségből.

Cégünk dolgozói

Egyvalami világos: az alkalmazottaink példátlan elkötelezettsége nélkül a termékeink nem léteznének. Végső soron az ő tudásuknak és felelősségüknek köszönhető, hogy a minőség megfelelő, valamint rendelkezésünkre állnak az első osztályú alapanyagok, és a munka zökkenőmentesen zajlik. Lelkiismeretes munkáltatóként feladatunk, hogy tiszteletet és megbecsülést tanúsítsunk az alkalmazottaink iránt, kellemes munkakörnyezetet teremtsünk számukra, és lehetőséget biztosítsunk nekik arra, hogy továbbtanulhassanak és fejlődhessenek – ez minden hivatásos szakemberre érvényes, életkortól és pozíciótól függetlenül. Ezért mindig vannak nálunk különböző szakmákban dolgozó emberek, és örömünkre szolgál, hogy néhány alkalmazottunk már 20 vagy több éve dolgozik azon, hogy kiváló termékeket állítson elő.