tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

Gyermekápolás

Míg a kicsiből nagy lesz

Amikor picinyeink végre elkezdhetnek óvodába járni, úgy érzik magukat, mint akik már felnőttek: fel akarják fedezni a világot és új kalandokat szeretnének megtapasztalni. Ez nagy elvárást jelent mind a felnőttek, mind a testápoló
termékek számára. Egyrészről a gyermekek bőre még mindig érzékenyen reagál a külső behatásokra, másrészt viszont a gyermekek szeretnék felfedezni a világot, ami körülveszi őket.

Ezért fejlesztette ki a Töpfer a KidsCare nevű termékcsaládot, amely nem a csillogásra összpontosít, ehelyett természetes bőrbarát összetevőket tartalmaz, a COSMOS-jelzés is szerepel rajta, és természetesen mind
a hajat, mind a bőrt ápolja. Ez a szülőket is megnyugtatja, és a gyermekek is készen állhatnak azokra a kis és nagy kalandokra, amelyek az életben várják őket.

Töpfer

Kis hősöknek

Kis hősöknek

Kis hősöknek

Töpfer

Szuperlányoknak

Szuperlányoknak

Szuperlányoknak