tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

Terhességi tanácsadó

Nézd csak ki növekszik itt ...

> többet

Mamacare a Töpfertől: Tudd meg, mit tartalmaz

Nagyon fontos megejteni az úgynevezett U-vizsgálatot a gyermeken. Mielőtt a kismama hasán meglátszana a növekedés, a várandós nők többsége már észlel bizonyos változásokat a testében. A hajnövekedés megváltozik, a kötőszövetek veszítenek a szilárdságukból, és néhány várandós anyuka nem ismer rá…

> többet

A terhesség alatt sok minden változatlan marad, de vannak olyan dolgok, amelyek ténylegesen megváltoznak.

Legfőképpen az első gyermek érkezése előtt vannak gondban a várandós szülők a napi rutin kialakítását illetően. Hogyan utazzak? Milyen sportot végezhetek továbbra is? Kötelezőek a szülés előtti tanfolyamok? Miért kell rendszeresen kontrollra járnom? Először is: semmi sem sikerülhet rosszul, ha…

> többet

Használd ki az időt: csinálj jó közérzetet biztosító programokat a terhesség alatt.

Amikor a test elkezd megváltozni, sok kismama érzi úgy, hogy többet kell tenniük önmagukért és a testükért. A szervezet hálás ezért, hiszen a rá következő hónapokban nem megszokott terhelésnek lesz kitéve.

> többet