tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

A Töpfer nagy törődéssel készített bébi táplálékkiegészítői

A Töpfer táplálkozási terve révén szeretne a fiatal szülők számára táplálkozási tanácsokkal teli kis útmutatót adni, hogy segítse őket a baba fejlődésének különböző szakaszaiban. A táplálkozási terv a legújabb tudományos felfedezéseken alapul, hogy gyermeketek pontosan azt a táplálékot kapja, amelyre az adott fejlődési szakaszban szüksége van. Hosszú múltra visszatekintő tapasztalatunk alapján ezek az információk mindössze ajánlott értékek, hiszen ahány gyermek, annyiféle szükséglet, így más és más dolgokat esznek. Ha nem vagytok biztosak benne, hogy a gyermeketek a megfelelő táplálékot kapja-e, keressétek fel a szülésznőtöket, gyermekorvosotokat vagy védőnőtöket. Szülősegítő szolgálatunkat is elérhető.

toepfer-diet-plan-for-the-first-year

A különböző korosztályokkal kapcsolatban további információkat a táplálkozási tervezőben olvashattok (PDF letöltése, 1 MB). Itt az életkorra jellemző táplálkozási igényekről és az ezekhez igazított Töpfer termékekről kaphattok információkat.