tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

Táplálkozási tanácsadó

A Töpfer nagy törődéssel készített bébi táplálékkiegészítői

A Töpfer táplálkozási terve révén szeretne a fiatal szülők számára táplálkozási tanácsokkal teli kis útmutatót adni, hogy segítse őket a baba fejlődésének különböző szakaszaiban. A táplálkozási terv a legújabb tudományos felfedezéseken alapul, hogy gyermeketek pontosan azt a táplálékot kapja, amelyre…

> többet

Szoptatás: Igyekezz kiegyensúlyozott étrendet tartani

Szoptatás alatt szükséged van mind neked, mind a babádnak a megfelelő energiára és tápanyagokra. Az anyatej tápanyagtartalma attól függ, milyen ételeket és italokat fogyasztasz. Ezért igyekezz változatosan étkezni – és közben élvezd az ízeket.

> többet

Terhesség: a legjobb alkalom az egészséges étrendre

A várandósság kezdetén sok kismama gondolja úgy, hogy tudatosabban kell étkeznie. Ez felveti a kérdést: Mire kell figyelnem a terhesség alatt?

> többet