tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

Mi található a Töpfer Bio gabona- és tejpépeiben?

A Bio gabona- és tejpépekkel kapcsolatban nincs mit túlbonyolítani: egyedülálló minőséget jelentenek. Olyan értékes tápanyagokat tartalmaznak, amelyeket az egyes korosztályok szükségleteihez igazítottunk, és minden termék esetében garantáljuk az organikus minőséget. Ez mit jelent: Bio gabona- és tejpépeinket kizárólag a bio-gazdálkodás szigorú szabályozásának megfelelően termesztett alapanyagokból készítjük. Minden összetevő ellenőrzött és minősített gazdálkodásokból származik. Így tudjuk garantálni, hogy a Töpfer termékei csak a legjobb minőségű organikus alapanyagokat tartalmazzák. A gyakran ismételt kérdések között találtok útmutatót a gabona- és tejpépek helyes elkészítéséhez.

Töpfer Babynahrung

Az ezerarcú bio gabonapépek

A Töpfer organikus gabonapépeihez kizárólag organikus termelésből származó alapanyagokat használunk fel. Ezeket a gabonapépeket egy kíméletes eljárással lágyítjuk, így a baba szükségleteinek megfelelő, könnyen emészthető ételt kínálunk. Ez megőrzi a gabona értékes összetevőit. Így tudunk kiegyensúlyozott étrendet és megfelelő fejlődést biztosítani a babának.

A gabonapépek jellemzői röviden:

  • Különlegesen táplálóak
  • Tejmentesek
  • Nincs bennük hozzáadott cukor
  • Tejjel vagy vízzel és választás szerinti hozzávalókkal főzés nélkül könnyen elkészíthetőek

Tejpépek: értékes Probifido-kultúrával

Tejpépeink értékes Probifido® kultúrát tartalmaznak – ez 4 különféle bifidobaktérium-kultúrát jelent, amelyek hatékonyságukat már évtizedek óta bizonyítják babakészítményeinkben. Található benne rizs, búza, zab, árpa és tönköly is.

A bio tejpépek jellemzői röviden:

  • Könnyen emészthető, a korosztályok szükségleteinek megfelelő tápszert tartalmaz
  • Az allgäui tehenek értékes organikus tejéből állítottuk elő
  • Elkészítése egyszerűen víz hozzáadásával történik