tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

Gyermekednek csak a legjobb alapanyagokat add: Természetes kozmetikumok a Töpfertől

Tekintettel arra, hogy a baba bőre nem csak a legnagyobb szerve, hanem a legérzékenyebb is, a természet kínálta legkiválóbb alapanyagokat használjuk. Testápoló termékeink nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, szilikonolajakat vagy szintetikus illatanyagokat, és minden bőrtípus megfelelően tolerálja azokat. Független hitelesítő intézmények támasztják alá, hogy a „BDIH-nak megfelelően ellenőrzött természetes kozmetikumok” jelzés különleges biztonságot jelez és tanúsítja, hogy az előállítása során, amennyiben lehetséges, ellenőrzött bio termesztésből származó alapanyagokat használtak fel.

Töpfer Babynahrung

Bio kerti körömvirág

A természetes kerti körömvirág az egyik legfontosabb gyógynövény, és a bio búzakorpa mellett a Babycare bőrápolási termékek alapvető összetevője. A virágokból kivont összetevők, mint például a flavonoidok, karotenoidok, poliszacharidok, szaponinok, valamint élesztők nyugtató és gyulladáscsökkentő hatással bírnak, valamint elősegítik a sebgyógyulást. Az alapvető összetevők számos pozitív tulajdonsága kifejezetten előnyös a baba bőrére nézve. A gyermekek és az érzékeny bőrű felnőttek számára egyaránt értékes anyagok ezek.

Organikus búzakorpa

A korpában található korpafehérje, arabinoxilán, az antioxidáns E- és C-vitaminok, karotenoidok és ferulasav nyugtatják és ápolják a bőrt. Az egymással összhangban lévő természetes összetevők révén a búzakorpát tartalmazó Babycare termékek megfelelnek a napi rendszeres testápolás elvárásainak – felnőtteknél egyaránt.

Shea vaj

A shea vajról tudni lehet, hogy nagyon hatékony hidratáló, ezért Babycare napkrémünkben is ezt alkalmazzuk. Az ásványalapú szűrők nemcsak megvédik, de táplálják is a baba bőrét.