tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

Jó tanács fiatal szülők számára

Sok várandós kismama és fiatal anyuka teszi fel magának a kérdést, hogy vajon mindent megfelelően csinálnak-e. A mi válaszunk a Töpfernél nem más: Persze hogy jól csináljátok! Hiszen az anyatermészet mindazt az ösztönt megadta neked ahhoz, amivel a legszokatlanabb helyzeteket is nagy magabiztossággal tudd kezelni. Ha mégis maradtak nyitott kérdések, azokra a válaszokat megtalálhatjátok itt. Például olyan témákban, mint a kisbaba diétaterve, testápolás a várandóság alatt vagy a babaápolási termékek. Ha további kérdéseitek lennének, szülősegítő szolgálatunk örömmel áll a rendelkezésetekre.

Töpfer

Táplálkozási tanácsadó

Táplálkozási tanácsadó

Töpfer

Baba tanácsadó

Baba tanácsadó

Töpfer

Mama tanácsadó

Mama tanácsadó

Töpfer

Terhességi tanácsadó

Terhességi tanácsadó