tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

Töpfer a közeledben

Azért, hogy a kívánt Töpfer termékhez a leggyorsabban hozzájuthass, kérjük add meg mindössze lakóhelyed és irányítószámát. Azonnal láthatod a várostérképen a hozzád legközelebb lévő partner üzletet (és címét). A Töpfer termékekhez sok örömet kívánunk!

Fontos információ:
Egyes termékek összetétele időnként eltérhet egymástól. Az itt elérhető információk az aktuális német szortimentre utalnak és rendszeresen frissülnek. Receptúra átálláskor az üzletekben előfordulhat korábbi és újabb összetételű termék is. Kérjük figyelmesen olvasd el a csomagoláson található információkat, különös tekintettel az összetétellistára és esetleges intoleranciára.

Termékeink elérhetőségét minden kereskedelmi partnernél nem tudjuk garantálni.