A SZOPTATÁS A LEGJOBB A BABÁNAK

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Töpfer a babák 6 hónapos koráig kizárólag az anyatejes táplálást ajánlja. A szoptatáshoz kapcsolódó értékes praktikus tanácsok találhatók a Töpfer szoptatási tanácsadó valamint a gyakori kérdések menüpontban. Az anyatej melletti hozzátáplálás jelentősen befolyásolja a szoptatás sikerét. Amennyiben anyatejet helyettesítő tápszert kíván adni babájának, kérdezze meg előtte gyermekorvosát. A Töpfer szülősegítő szolgálata is készséggel rendelkezésére áll.

Nem kérek több emlékeztetőt. Tovább a weboldalra
Tovább a weboldalra
tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

Speciális babaételek

Töpfer Produkt

Bio rizsnyák

Ez az értékes rizsdiéta az 5. héttől kezdve előforduló emésztési zavarok kezelésére alkalmazható. Egyaránt alkalmazható súlygyarapító ételként csecsemőknél, gyermekeknél, iskoláskorúaknál és felnőtteknél egyaránt.

 • Diétás élelmiszer a gyermekkori emésztési zavarok (hasmenés) kezelésére, kizárólag az orvos előírása alapján fogyasztható
 • Természetesen glutén- és laktózmentes
 • Nem alkalmazható folyamatos tápszerként
 • Táplálkozási megfontolásból kevés kalória található benne; ha hosszabb időn keresztül fogyaszttatjuk a gyermekkel, kiegészítő kalóriaforrásokat kell fogyasztania
 • 250 g-os kiszerelés
> Termékinformációk
Töpfer Produkt

Rizsnyák elektrolitos diéta

A rizsnyák elektrolitos diéta olyan diétás táplálék, amely a gyermekkori emésztési zavarokkal (gyermekkori hasmenés) küzdő gyermekek diétás kezeléséhez használható, és kizárólag orvosi előírásnak megfelelően alkalmazható. Általában ezt a táplálékot a 4. hónaptól kezdve lehet adni gyermekeknek. Egyes esetekben az orvos utasításának megfelelően a Töpfer rizsnyák elektrolitos diéta korábban is alkalmazható.

FONTOS MEGJEGYZÉS

A terméket kizárólag orvosi felügyelet mellett szabad alkalmazni. A terméket nem szabad egyedüli tápanyagforrásként alkalmazni.

További információk:

 • Gluténmentes
 • Az ionegyensúly helyreállításához és fenntartásához alkalmazott szájon keresztüli helyettesítő táplálék
 • Fokozott nátrium-, kálium- és klorid-forrás
 • Folyadékvesztés esetén folyadékpótlásként (szájon át adott rehidratáló készítmény)
 • A gyermekkori emésztési zavarok (hasmenés) kezelésére optimalizálva, kizárólag az orvos előírása alapján fogyasztható
 • 5 tasak, mindegyike 11,3 g egy-egy 200 ml-es oldathoz
> Termékinformációk