A SZOPTATÁS A LEGJOBB A BABÁNAK

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Töpfer a babák 6 hónapos koráig kizárólag az anyatejes táplálást ajánlja. A szoptatáshoz kapcsolódó értékes praktikus tanácsok találhatók a Töpfer szoptatási tanácsadó valamint a gyakori kérdések menüpontban. Az anyatej melletti hozzátáplálás jelentősen befolyásolja a szoptatás sikerét. Amennyiben anyatejet helyettesítő tápszert kíván adni babájának, kérdezze meg előtte gyermekorvosát. A Töpfer szülősegítő szolgálata is készséggel rendelkezésére áll.

Nem kérek több emlékeztetőt. Tovább a weboldalra
Tovább a weboldalra
tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

Bio Kinder tápszer

Töpfer Produkt

Bio Kinder tápszer

A 12. hónaptól kezdődő növekedési szakaszban a gyermekeknek fokozott tápanyagbevitelre van szükségük. Ezért a Lactana bio Kinder tápszer ellátja a gyermeket olyan értékes ásványi anyagokkal, mint például a vas és a mentális fejlődéshez szükséges jód (a törvényi előírásoknak megfelelően) a csontfejlődés szempontjából nélkülözhetetlen D-vitaminnal. Továbbá az értékes bifidobaktérium-kultúrák keveréke és (a tehéntejhez képest) csökkentett fehérjetartalom révén a Lactana bio gyermektápszer optimális táplálékforrás.

  • Értékes bifidobaktérium-kultúrák keverékét tartalmazza, amelyeknek a hatékonysága a Töpfer organikus tápszereiben az utóbbi évtizedekben már bebizonyosodott
  • Az organikus termesztésről szóló EK-rendelet szabványainak megfelelően előállítva
  • Értékes biotej, és organikus gazdálkodásból származó egyéb alapvető összetevők
  • Megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek és a táplálkozástudomány legújabb felfedezései szerint készült
  • A törvénynek megfelelően nincs olyan összetevője, amely glutént tartalmazna
  • Forralt vízzel könnyen elkészíthető
  • 500 g-os kiszerelés
> Termékinformációk