A SZOPTATÁS A LEGJOBB A BABÁNAK

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Töpfer a babák 6 hónapos koráig kizárólag az anyatejes táplálást ajánlja. A szoptatáshoz kapcsolódó értékes praktikus tanácsok találhatók a Töpfer szoptatási tanácsadó valamint a gyakori kérdések menüpontban. Az anyatej melletti hozzátáplálás jelentősen befolyásolja a szoptatás sikerét. Amennyiben anyatejet helyettesítő tápszert kíván adni babájának, kérdezze meg előtte gyermekorvosát. A Töpfer szülősegítő szolgálata is készséggel rendelkezésére áll.

Nem kérek több emlékeztetőt. Tovább a weboldalra
Tovább a weboldalra
tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

HA tápszerek

Töpfer Produkt

Lactana Pre HA

A Lactana Pre HA hipoallergén tápszerként, egyedüli táplálékforrásként születéstől fogva olyan csecsemők számára készült, akiknél magas az allergia kockázata, olyanok számára, akiket nem mellen szopiztatnak, vagy kiegészítő tápszerként, ha az anyatej nem elegendő. Az alacsony allergén-arány érdekében kisebb fehérjeösszetevőkre bontott kiváló minőségű tejfehérje révén ezt a tejet kiválóan tolerálják a gyermekek.
Vedd figyelembe: Az allergénekben szegény Lactana Pre HA nem képes 100%-os védelmet nyújtani a különböző allergiák ellen; mindössze csökkenti az allergia kialakulásának a kockázatát az átlagos tápszerekhez képest.

 • Csak laktózt tartalmaz, mint emészthető szénhidrát
 • Értékes bifidobaktérium-kultúrákkal
 • Fontos, hosszúláncú többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz
 • A törvénynek megfelelően nincs olyan összetevője, amely glutént tartalmazna
 • Megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek és a táplálkozástudomány legújabb felfedezései szerint készült
 • 600 g-os kiszerelés
> Termékinformációk
Töpfer Produkt

Lactana HA 1

A fokozott allergiakockázatnak kitett gyermekek számára kifejlesztett Lactana HA 1 hipoallergén tápszer egyedüli tápanyagként szolgál amennyiben a baba nem anyatejet szopizik vagy szopizás után kiegészítőként. Gyengéden feldolgozott és kisebb összetevőire bontott kiváló minőségű tejfehérjét tartalmaz, így kevesebb allergént tartalmaz.
Az allergénekben szegény Lactana HA 1 ugyanakkor nem képes 100%-os védelmet nyújtani a különböző allergiák ellen; mindössze csökkenti az allergia kialakulásának a kockázatát az átlagos tápszerekhez képest.
 A Lactana HA 1 a cumisüveges időszak végéig adható a babának, vagy ha a baba már nem lakik jól a Lactana Pre HA készítménnyel.

 • Értékes bifidobaktérium-kultúrákat tartalmaz
 • Fontos hosszúláncú többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz
 • A törvénynek megfelelően nincs olyan összetevője, amely glutént tartalmazna
 • Megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek és a táplálkozástudomány legújabb felfedezései szerint készült
 • 600 g-os kiszerelés
 • Könnyen emészthető szénhidrátokat tartalmaz
> Termékinformációk