tanácsadás szülőknek

Várandós kismamákban és fiatal szülőkben egyaránt gyakran felvetődik a kérdés: Hogy is működik majd? A biztos pont mi vagyunk, mi ismerjük a választ kérdéseitekre.

Írjatok bátran: szulosegitoszolgalat@topferbabavilag.hu

Táplálkozási terv

A Töpfer táplálkozási terve nemcsak a legújabb tudományos eredményeket foglalja magába, hanem a képzett alkalmazottainak tapasztalatait is, akik maguk is szülők. Itt olvashatod el, hogy milyen életszakaszban milyen táplálkozás a legjobb a baba számára.

Táplálkozási terv

Természetes babaápolási termékek bőrre és hajra

A babák bőre ötször vékonyabb, mint a felnőtteké, ezért sokkal érzékenyebb is. Nyilvánvaló, hogy a babaápolási termékeknek kellő védelmet kell nyújtaniuk az olyan környezeti hatásokkal szemben, mint a meleg, a hideg, a napsütés és a kiszáradás. A Töpfer emiatt elsősorban olyan, gondosan válogatott alapanyagokat használ, mint amilyen a körömvirág és a búzakorpa, melyek segíthetnek abban, hogy a bőr kialakítsa a saját egészséges védelmét. Természetesen a Dermatest bevizsgálta az összes babaápolási termékünk egészségbarát minőségét, és BDIH-minősítést kaptak, mint natúrkozmetikumok.

Töpfer

Babycare búzakorpás babafürdető

Babycare búzakorpás babafürdető

Klasszikus termék a baba érzékeny bőrére

Töpfer

Kíméletes babaápolás

Kíméletes babaápolás

Puha bőr természetes összetevők révén

Töpfer

Gyengéd tisztálkodás

Gyengéd tisztálkodás

Gyengéd tisztálkodás szappan nélkül

Töpfer

Babafoggél

Babafoggél

A baba első fogainak gyengéd tisztítása